Over Makkum

Beach Resort Makkum ligt direct aan het IJsselmeerstrand, vlakbij het Friese dorpje Makkum. Op Beach Resort Makkum vindt u uiteenlopende recreatiemogelijkheden. Heerlijk luieren op de prachtige zandstranden, genieten van de rust en de mooie natuurgebieden of juist actief watersporten? Het is allemaal mogelijk. Al wandelend langs het strand en over de boulevard kunt u genieten van de prachtige omgeving en de vele mogelijkheden om te ontspannen.

Vakantie vieren of er zomaar een aantal dagen tussenuit in onze luxe recreatie Beach-villa met eigen terras en grenzend aan het water met eigen vlonder. U kunt fantastisch genieten van onze zeer luxe recreatievilla dichtbij het strand met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en het resort met alle faciliteiten, of van het strand, (vis)water, natuur, enz, enz,  De keuze is aan u! Verblijven op Beach Resort Makkum betekent genieten van vrijheid, rust en ruimte, onze Beach Villa ligt NIET aan een doorgaande weg maar aan een eigen toegangsweg, dus absolute stilte en absoluut geen langs rijdend verkeer, ideaal voor ouderen en kleine kinderen. Het is het is heerlijk toeven in uw eigen villa als U bent thuisgekomen van een surftocht op het IJsselmeer of van een wandeling door het natuurgebied. Onze  accommodatie is van hoge kwaliteit, zowel wat materiaal als afwerking betreft en u zult er zich zeker snel thuis voelen. Nergens is op bezuinig, luxe kunt U in de woning overal terug vinden.

Direct gelegen aan het IJsselmeer biedt Beach Resort Makkum u alle mogelijkheden voor ontspanning en vertier. Beach Resort Makkum heeft voor u een uitgebreid aanbod aan recreatiemogelijkheden: o.a. diverse buitenspelen, waaronder midgetgolf en verhuur van fietsen, kleine speeltuintjes, skelters, elektroboten en kano's. Wanneer u liever de voorkeur geeft aan zonnebaden, uit eten gaan, een gezellige avond uit of cultuur proeven dan kan dat natuurlijk ook. Bovendien is er aan het strand een surf- en catamaranzeilschool. Makkum staat dan ook al sinds vele jaren bekend als een uniek watersportparadijs.

Onze BeachVilla is een vrijstaande sfeervol ingerichte villa en onze BeachVilla ligt direct aan het (vis)water! Ideaal om een hengeltje uit te gooien of met een bootje aan te leggen. Bovendien ligt in onze BeachVilla vlakbij het strand, maar ook dichtbij het aan het park grenzende mooie natuurgebied.