Vakantiewoning in Spanje aan zee in het pittoreske en historische Peñíscola

100 km ten zuiden van Salou en 140 km ten noorden van Valencia!

Vakantiewoning aan zee aan de Costa Azhar in Peniscola:

Onze woning staat in een groot vakantiepark met alle faciliteiten en bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een gemeubileerde woonkamer met (slaap)bank, een volledig ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, 2 ruime betegelde slaapkamers met kledingkasten voor 4 personen met mogelijkheid tot uitbreiding na 6 personen door gebruik making van het slaapbankje. Onze woning heeft een ruim balkon met een voortuintje met uitzicht op het natuurgebied de de Irta. Achter onze woning ligt een zwembad met een kleuterbadje, BBQ plaats. Tevens is er ook een sportcomplex met een indoor Squasbaan en sauna, ook ligt erbij een tennisbaan en een basketbalveld. Bij de ingang van het complex ligt ook een groot zwembad met een cocktailbar. Verder kan er onder andere gemidgetgolfd en Jeux de boules gespeeld worden, dus er is genoeg te beleven voor jong en oud.

Onze woning ligt op nog geen 4 kilometer van het oude gezellige centrum van Peniscola en grenst aan een groot natuurgebied "de Sierra Irta" waar auto's en zelfs trikes zijn toegestaan (trikes kunnen ter plekke gehuurd worden). Doordat onze woning in een resort ligt en aan de rand van een natuurgebied staat heeft U gegarandeerde rust, dus geen discogeluiden, geen schreeuwende jongeren en voorbij razend en lawaaierig wegverkeer. Het natuurgebied is ook leuk om doorheen te wandelen vanwege de ongerepte natuur, de zeldzame planten en dieren en de vele leuke verlaten strandjes. Zelfs in de wintermaanden is het hier lekker vertoeven met temperaturen tot meer dan 25 graden is geen uitzondering, de temperatuur zeewater is in de winter van rond de 15 graden!!! 

Onze woning is nu ook voor grotere gezinnen uitbreidbaar tot zelfs maximaal 6 personen door gebruik van de slaapbank.

Wij garanderen U een geweldige vakantie in een leuke verzorgde een schone woning met  opgemaakte bedden, met alle benodigde voorzieningen, ook kunt U gegarandeerd praktisch elke morgen in het zonnetje Uw ontbijt nuttigen in alle rust. De zon staat de hele dag in de tuin en verdwijnt pas na 17:00 uur achter de woning. Onze (Brabantse) sleutelhouders Marion en Frank wonen vlakbij en zullen U gastvrij ontvangen en U wegwijs maken in onze woning  en de omgeving.

Vliegen: 

U bent het snelst bij het appartement via vliegveld Reus bij Salou v.a. daar is het  nog geen uurtje rijden. Sinds kort kunt U ook vliegen op vliegveld Castellon af Weeze-Dusseldorf met Ryanair.com vanaf daar is het nog geen half uur rijden. Het makkelijkst kunt u vliegen met www.ryanair.com via Weeze (DLD) op Castellon, Barcelona of Girona of via Eindhoven op vliegveld Reus zij adverteren vaak met retourtjes v.a. €.40.- U kunt vaak ook heel goedkoop vliegen over Barcelona met VUELING.COM, KLM, TRANSAVIA, en IBERIAN  AIRLINES en RYANAIR (alleen via Brussel/Eindhoven/Rotterdam), EASYJET (vliegveld Beek in Limburg of via Londen), AIR BERLIN (via Duitse grenssteden) V.A. € 50,-!!! Kijk ook eens op www.vueling.com of www.vliegtickets.nl of www.vliegwinkel.nl. Of voor hele goedkope tarieven via Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Dusseldorf/Weeze of Brussel op www.wegelo.nl