Autogarantie


De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier!
Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autogarantie.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan. We snappen dat niet iedere auto hetzelfde is. Daarom zijn de garanties van Autogarantie.nl gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij jouw auto:

  • Instap – de meest gekozen garantie voor auto’s niet ouder dan 12 jaar en met minder dan 200.000 km.
  • Uitgebreid (inclusief pechhulp binnen Nederland) – de meest gekozen garantie voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.

Defect? Meld je claim eenvoudig online
Autogarantie.nl is een digitale garantiedienstverlener. Dat betekent dat je je claims eenvoudig en snel kunt indienen via Mijn.Autogarantie.nl. Ook handig: door het uitgebreide reparatienetwerk is er altijd een Autogarantie.nl Netwerkgarage bij jou in de buurt. Zo heb je garantie in heel Nederland én in grote delen van Europa.

Als deal rond is dan willen wij U van harte feliciteren met de aankoop van uw nieuwe auto. Omdat de service van Veencars verder reikt dan alleen het verkopen van auto’s bieden wij U graag via onze partner Autotrust een goede en goedkope autoverzekering aan, zodat U als u dat wilt direct met uw nieuwe auto de weg op kunt.

U wilt uw nieuwe auto natuurlijk goed verzekeren, maar niet onnodig te veel betalen voor een verzekering. De Autopolisdeal van autogarantie.nl betekent een goede autoverzekering met één maand gratis premie voor u als klant van Veencars. Veencars geeft uw contactgegevens door aan Autogarantie.nl en maakt direct met U een aantrekkelijke offerte.

Wilt u direct verzekerd wegrijden? Geen probleem, meldt het bij uw verkoper en dan zorgt hij ervoor dat er direct contact met u opgenomen wordt.

Autogarantie.nl is een handelsnaam van Autotrust B.V.